Nyt

Book et foredrag – lidt reklame.

IMG_8643 - Version 2

 

Hvorfor holder jeg foredrag? Det spørgsmål stiller jeg ofte mig selv.

– fordi der er altid nye ting at tage fat i, og der er altid nyt at fortælle om, har jeg fundet ud af, at svaret er.

Den feedback jeg får gang på gang, og som jeg er så glad for (tak!!!), er med til, at jeg også selv ser tingene med nye øjne. Jeg kan mærke, at det også påvirker mine foredrag – jeg lægger ting til, kommer pludselig i tanke om noget, inddrager historier fra de mennesker jeg møder… Det er et evigt eventyr!

Selvom jeg altid har tusinde sommerfugle i maven, svedperler på panden, hakker i kørestolen og føler jeg besvimer, så er det altid en fantastisk følelse bagefter, når jeg har leveret og det er gået godt. Og heldigvis gør det det de fleste gange, så noget må jeg da kunne finde ud af 🙂

Jeg har aldig været så god til at promovere mig selv, men nu har jeg lavet en side her på tanketrolden.dk, der hedder: Book et foredrag

Hvis du har lyst – eller du kender et sted eller en organisation – der kunne tænke sig at høre et af mine foredrag, så må du endelig dele dette link: Book et foredrag 🙂

Så, det var dén reklame!

På forhånd TAK ! 🙂

Foto: Lotte Pehrsson
Foto: Lotte Pehrsson
Foto: Michael Knak
Foto: Michael Knak

Kommentér gerne, tak: