Book et foredrag

cropped-cropped-edit_20140416_0335.jpg
Livet skal leves og nydes hver dag. Vi har kun denne ene chance, derfor er det så vigtig at få det bedste ud af det.

Jeg holder foredrag om det at leve med et medfødt handicap. Om hvordan jeg lever mit liv med knogleskørhed. Hvordan det har givet – og giver udfordringer. Nogle svære, nogle lette, nogle umulige, andre mulige.

For mig handler det om at finde det positive i de svære stunder.

Jeg kommer ikke med en facitliste eller svaret på, hvordan man skal gøre, men jeg fortæller, hvordan jeg selv forsøger at få det bedste ud af livet, trods lidt andre udfordringer end de fleste.

Som handicappet møder man tit fordomme og tabuer, dem vil jeg gerne være med til at nedbryde. Det skyldes oftest uvidenhed, og ved at være åben og fortælle om mit handicap, mit liv med et handicap, så tror jeg på, at jeg kan være med til at gøre bare en lille forskel.

Med mine foredrag vil jeg forsøge at vise at uanset vores forskelle, uanset hvem vi er, så er vi alle mennesker. Ingen fortjener at blive sat i bås. Vi har alle brug for accept, anerkendelse og respekt – og ikke mindst kærlighed.

Livet kan sagtens være fantastisk, hvis bare man vil det. 🙂

Foredrag:

Livet med et handicap (ca. 1 1/2 med pause)
Et personligt foredrag, hvor jeg fortæller om mit liv, udfordringer, oplevelser, op –og nedture. Om det der gør ondt og det der gør godt, om familie og venner. Om at finde den store kærlighed, som vi alle har brug for – at turde det. Om vigtigheden i at sætte pris på det hele, og – selvom det ikke altid er lige nemt – at leve livet på bedste vis.

Den vigtige og svære kærlighed (ca. 1 time)
Kærlighed har vi alle brug for. Jeg forsøgte at nægte det i mange år, men indså at selv jeg har et behov. Jeg fortæller om en lang rejse fra at føle sig som ingenting til at blive en kvinde. Om at turde gennemgå forandringer og tage imod udfordringer. Jeg fortæller om, hvad det betød at medvirke i tv-programmet “De Uperfekte”. Om sex og store personlige beslutninger.

STH – Servicehunde til Handicappede (ca. 1 time)
Jeg er en lykkelig ejer af en servicehund. Foreningen Servicehunde til Handicappede og de meget dygtige hunde har en særlig plads i mit hjerte, derfor gør jeg alt for at sprede kendskabet til foreningen og de dygtige hunde.
Jeg fortæller om foreningen, lidt om servicehundetræningen og hvilken stor betydning det har for mig at have en servicehund i mit liv. Jeg har min egen servicehund Mocca med og viser, hvad hun kan og hvad hun hjælper mig med – og måske har vi andre servicehunde Teams med os.

Synes du/I det kunne være interessant at høre et af mine foredrag, så kontakt mig endelig for yderligere information. 🙂

Foredrags billede

Kommentér gerne, tak: