Lidt af hvert · Tanker

Februarhi – tror det vil være en idé !!!

Vinterhi (lånt fra nettet)Der er noget, der hedder vinterhi. Godt nok er det vist kun nogle dyr, der bruger det, men kan vi så ikke opfinde noget, der hedder Februarhi?

Det har jeg brug for!

Februar er bare ikke god i år. Uheld efter uheld og så alligevel lidt held indimellem, men alligevel…

I sidste uge havde jeg lidt problemer med bilens håndbremse, troede jeg. Hver gang jeg forsøgte at parkere, trillede den lige en halv meter tilbage… Tænkte at håndbremsen bare lige skulle strammes lidt, men … Uheldigt!

En tur på værksted viste sig, at der skulle skiftes et komplet bremsesæt med klodser, skiver, kalibre og hvad det ellers hedder alt sammen. Så ikke bare en stramning, men en regning, som tømmer min opsparing, som skulle bruges på en tur til Rom… ØV!

– men nu kan bilen holde stille, når den parkeres… Det er jo alligevel heldigt!

Frø (lånt fra nettet)I mit sidste indlæg her på bloggen skrev jeg om mit hovedstyrt ud af kørestolen efter et møde med en drilagtig dørkarm. På en lidt humoristisk måde, forstøgte jeg, at beskrive en hændelse, der kunne have være endt fatalt, men… Heldigt!

Der skete – trods mit handicap knogleskørhed – ingenting… Det skrev jeg en masse om – og jeg var glad. Ingen udsigt til længere perioder med smerter, gips og hvad det ellers kunne have medført… Jubii!

– men jeg var lidt for hurtig… ØV!

Umiddelbart skete der ingenting, jeg brækkede ikke noget, men slaget har ført lidt med sig alligevel. Man rammer vel heller ikke bare et gulv med et kæmpe brag uden at kunne mærke til det bagefter…

IMG_6387Langsomt begyndte jeg at få lidt ondt i ryggen – IKKE voldsomt, men nok til at jeg ikke helt kan holde til at sidde op
en hel dag endnu… Uheldigt!

– men så er det jo bare så heldigt, at jeg kan lægge mig – og har verdens bedste kælepotte at hvile med.

Jeg begyndte også at få lidt ondt i mine undertænder… Tænkte at det nok bare var det æble, jeg havde spist, der havde rykket lidt til tandkødet, men… ØV!

Det fortsatte hele weekenden og gjorde faktisk lidt mere ondt end bare lige, så jeg tænkte i dag, at jeg hellere lige måtte ringe til tandlægen. Jeg havde faktisk også knækket lidt plastic af, så kunne han jo lige lave det samtidigt… Heldigt!

– men da han havde ordnet det der plastic, så mindede jeg ham lige om, at jeg jo faktisk kom, fordi jeg havde lidt ondt i tanden… Han ville gerne lige have et røntgen billede, for han kunne ingenting se. Der var ikke synlige skader, men… ØV!

Da billedet dukkede op på skærmen udbrød både assistent og tandlæge: “For pokker da, Christina. De er jo knækket – begge fortænder i undermunden. Det må da gøre lidt mere ondt end bare lidt ondt…”

Uheldigt!

JA!

For de kan ikke reddes…

Tandlægen sad længe og overvejede, hvad han skulle gøre. Implantater er ikke muligt, da min underkæbe er for smal at bore skruer ned i. Heldigt – for så undgår jeg en behandling på ca. 5 måneder, men alligevel ikke så heldigt… ØV!

Broen over floden Kwai (lånt fra nettet)For så bliver det nok til en bro – vi kan jo så kalde den “Broen og Floden Kvaj (Kwai)” 😉 , men alligevel ikke så rart. Tandlægen er nødt til at hive alle fire undertænder ud, for at kunne fæstne broen til hjørnetænderne. Det lyder sgu ikke helt godt i mine ører… Uheldigt!

– men det gode er, at han så vil lave 4 fine, helt lige tænder og sørge for, at de sidder meget bedre og pænere, end dem der bare er kastet ind lige nu… Det er jo så heldigt!

Desværre koster det jo nok omtrent, hvad et halvt års ferie i Rom ville have kostet. Så den tur har lange udsigter… ØV!

Jeg har altid lært, at det er bedst, hvis man kan se positivt på tingene.

I mine foredrag gør jeg meget ud af at fortælle, hvor vigtigt det er at se det positive i alt det, man overhovedet kan.

Jeg prøver!

Bilen har fået lavet bremserne, der er intet sket, udover at den er trillet lidt tilbage indimellem. Det er jo mere end heldigt.

Det er ualmindeligt heldigt, at jeg intet brækkede forleden dag. For pokker da…
Jo, jeg har lidt ondt i ryggen, men med hvil så går det.

Jeg har knækket to tænder, ja. Jeg kunne have knækket hele undermunden og overmunden, det havde været skrækkeligt. De to her kan ikke reddes, men det kan gøres pænt, at de skal fjernes.

Så alt i alt – så er uheldene jo alligevel heldige ik’ sandt?

IMG_8843I dag har jeg haft lidt svært ved at finde det positive, men så fik jeg her i eftermiddag besøg af de to dejligste drenge i hele verden.

Mine nevøer!

Så små, unge og skønne!

Største problem i dag var, at lego vandtårnet hele tiden væltede. 🙂

Da de kørte hjem, rullede vinduet ned og de skrålede ud:
“MOSTER – VI ELSKER DIG”…

Hvor er jeg heldig at have dem i mit liv!

Bagefter gik jeg en tur med min bedste ven. I hendes verden er lufteture og godbidder bare toppen. Og sikke et vejr vi gik aftentur i.

Hvor er jeg heldig at have hende i mit liv!

IMG_8846

Intet er så galt, at det ikke er godt for noget, vel?!

God aften til alle jer søde læsere.

 

Test i dumhed

Kommentér gerne, tak: