Ikke kategoriseret

Føj for en stank

Drage fisKender I det der med, at man kommer ind på et toilet – og så ikke bare lugter der – der stinker voldsomt…

– og det er ikke af lagkage !!!

 

 

NEJ – det gør I sikkert ikke

MEDMINDRE – I er nogle af dem, der liiiiiige napper handicaptoilettet af og til…

OG det gør I selvfølgelig ikke… 😉

I dag var jeg i Rødovre Centeret. Jeg kunne hurtigt mærke, at jeg ikke kunne nå hjem, så jeg var nødt til at besøge et toilet og lade vandet.

WCI Rødovre Centret er der 5 steder med handicap toiletter, jeg kender til. Ved de 5 steder er der så også såkaldte almindelige toiletter – altså ikke til kørestole. Der er så ikke bare kun et toilet, der er minumum 3. Det vil sige, at I Rødovre Centeret er der 5 handicap toiletter og ca. 15 ‘almindelige’… (Wauw for en hovedregning!!! 😉 )

Ikke kun i dag, men faktisk mange gange – læs næsten hver gang, jeg er nødt til at benytte et toilet, så er de optaget eller – som i dag … UMULIGE at benytte pga. af stank eller de er ganske enkelt for klamme…

Det første jeg kom ind på, var så klamt, at jeg kørte igen.
Jeg forstår ikke, at det er umuligt at ramme tønden, når man skal bummelumme… eller helt ærligt – skide… – for det var der en, der skulle i dag… – og personen havde åbenbart større rumpe end at tønden kunne rammes… FØJ !!!

Videre til næste toilet.

Her var stanken så slem, at den automatiske døråbner var slået fra, så døren kun kunne stå åben… FØJ !!!

Tredje toilet optaget… IHH !!!

Fjerde toilet – der måtte jeg bare på.

Der stank forfærdeligt !!! Men jeg har udarbejdet en teknik, så jeg kan undgå at trække vejret gennem næsen. Tør så ikke tænke på, hvilke dampe der ryger i lungerne… FØJ !!!

– men jeg kom af med vandet… 😉

Da jeg så skal ud – og her ender det oftest pinligt.

StankSelvfølgelig står der oftest andre, der gerne vil benytte toilettet. Hvordan får man så dem overbevist om, at det altså ikke er en selv, der har lukket den stank ud?!?

Man kan lade som ingenting. Det gør jeg for det meste, så må folk tænke sit, men i dag var det alså så slemt, at jeg ikke ville have, at de troede det var mig, den stank kom fra.

Udenfor døren stod et nydeligt ældre par. Jeg får så sagt til dem, at der altså lugter rigtig grimt derinde… Fruen går ind og manden kigger sødt på mig og smiler – så siger jeg på latterlig vis: ja, skal man (og her glemmer jeg så at sige tisse), så skal man og er nødt til at gå derind

Manden kigger meget sigende på mig og nikker venligt: selvfølgelig skal man det, det går nok…

Her valgte jeg så fuld speed frem, da jeg selv blev opmærksom på misforståelsen…

Smiley

Jeg har intet imod at man bruger handicaptoilettet, selvom man ikke lige sidder i kørestol, men for pokker da – ikke kun når I skal s…. !!!

Godnat og sov godt. 🙂 Zzzz

2 thoughts on “Føj for en stank

  1. Hvor uheldig kan man være – jeg lover højt og helligt kun at tisse OG ramme kummen – hvis jeg nogensinde låner et HC toilet igen.

Kommentér gerne, tak: