Lidt af hvert · Min hund

Takketale !

I morgen er en ganske særlig dag for mig. Jeg skal til Graduation i STH – Servicehunde Til Handicappede. Til det må jeg forberede en takketale…

Mig og Mocca

Graduation er et specielt arrangement, hvor vores nye servicehunde officielt bliver overrakt til  os. Alle sponsore, støttemedlemmer, medlemmer, frivillige, familie og andre er inviteret.

Det er en rørende dag. En masse følelser løber gennem en, når man tænker tilbage på de 14 dage, hvor man for første gang trænede med sin nye servicehund til TeamTræning. Når man tænker på den dag man så hende for første gang. Da man skulle have hende med hjem. Der er mange ting, der suser gennem hovedet på en.

– og ikke mindst en kæmpe taknemmelighed.

En taknemmelighed overfor alle de mennesker der gør det muligt, at vi kan få glæde af de dygtige servicehunde.

Alle dem, der lægger et kæmpe stykke arbejde i hundene. Lige fra hvalpeværterne, der giver hvalpen en dejlig og tryg start på livet. Lærer dem alle de nye ting, de vil komme til at møde gennem tiden. Jeg er så heldig, at have kontakt til Moccas hvalpevært – og jeg er så glad for den start de har givet hende. Jeg har fået den gladeste hund. 🙂

En taknemmelighed til instruktørerne der arbejder og træner med hundene i deres fritid. Lærer dem alle de ting de kan hjælpe os med. Det er et helt fantastisk arbejde, de lægger i det hver dag. Så imponerende at de har et fultidsjob og bagefter tager hjem og arbejder videre med at træne hundene.

– og man må så sandelig heller ikke glemme sponsorerne og støttemedlemmerne, som rundhåndet donerer krone efter krone. En anden type donation kommer fra de frivillige i form af gratis arbejdskraft. Sammen hjælper det til at det hele kan lade sig gøre.

dog

Jeg er SÅ glad for, at jeg får overrakt min nye servicehund Mocca i morgen. Er så taknemmelig over, at jeg kan få glæde af endnu en af de bedste hjælpere i verden.
Endnu en ny bedste ven.

Da jeg i Maj måned måtte sige farvel til min første servicehund Chili, var jeg overbevist om, at jeg aldrig skulle have en ny hund. Det var så forfærdeligt hårdt, at skulle sige farvel til hende. Jeg troede aldrig, at jeg ville kunne komme til at holde ligeså meget af en ny hund.

– men …

Det kan jeg!

Efter en måneds tænkepause med en masse tanker, overvejelser og tårer, besluttede jeg mig for – og kunne mærke, at det var det helt rigtige at sige ‘ja tak’ til en ny servicehund. At jeg så var så heldig, at jeg allerede efter en måned kunne starte på TeamTræning og få en ny hund, det var helt utroligt.

OG jeg er nøjagtig lige så glad for min nye Mocca, som jeg var for Chili.

Det er to vidt forskellige hunde – og alligevel er der nogle af de sjove særlige egenskaber, der går igen. Jeg havde en rigtig spradebasse af en hund, der elskede sjov og ballade. Jeg har fået en rigtig spradebasse af en hund, der elsker sjov og ballade.

Mocca og mig

Mocca fortjener sin helt egen præsentation, som kommer en af dagene.

Nu vil jeg sætte mig og skrive min lille takketale færdig til i morgen.
Forløbig har jeg fået skrevet:

“TUSIND TAK for min dejlige nye bedste ven Mocca”

 

 

Denne sommer er løbet så stærkt. Jeg har haft gang i rigtig mange ting – ikke mindst at skabe et nyt forhold til min Mocca. Derfor har jeg slet ikke haft tid til at skrive her på Tanketrolden. Jeg beklager meget, men på den anden side hellere vente med at skrive, til der er noget fornuftigt at skrive om end bare at trykke på tasterne. Håber I får lyst til at følge med igen.

 

https://tanketrolden.dk/en-servicehund

 

 

2 thoughts on “Takketale !

Kommentér gerne, tak: