Lidt af hvert

Sommer, Sol og Glæde

IMG_9894

Sikken en herlig sommer.

Masser af varme, sol – og glæde.

Hvor er det skønt!

For tre måneder siden så det hele sort ud. Jeg var sikker på, at det aldrig blev sol og sommer her hos mig – og at glæden aldrig ville komme frem igen.

At sige farvel til sin beste ven – det er godt nok noget af det sværeste, jeg længe har været igennem. Jeg har skrevet en hel del om det, så ikke så meget mere her, andet end at man er nødt til at give sig selv lov til at være ked af det – og tage sig den tid man har behov for, så kommer man langsomt tilbage igen og finder glæden – og lysten til at komme videre.

Med lidt hjælp fra min famile og nogle søde veninder besluttede jeg mig for at sige “Ja, tak” til en ny servicehund – det har jeg også skrevet om tidligere – OG hvor er det dog bare den bedste beslutning, jeg længe har truffet.

Som jeg også skrev, så betød det at sige ‘Ja, tak’ til en ny servicehund, at jeg skulle starte til TeamTræning – 14 dages intensiv hundetræning.

Jeg startede d. 29. juni. Umiddelbart skulle man mene, at det var ligetil, når nu jeg har haft en skøn servicehund i 7 år – men nej…

Hold da op hvor har man fået tillagt sig mange vaner – og uvaner… Dem skulle jeg lige lære at lægge på hylden og huske på, at det var en ny dejlig hund, jeg havde fået.

IMG_9347Det var lige nøjagtig så spændende, vildt, sjovt, udfordrende, lærerigt, som jeg skrev det ville blive. 14 dage med fuld knald på.

Vi startede en lørdag. Startede med hunde der var i træning, så vi lige kunne øve os lidt med dem, inden vi fik vores blivende hunde.

Mandag kom så de ‘færdige’ hunde – de hunde der skulle være vores.

Det var så spændende!

Hvilken skulle blive min?

Instruktørerne har på forhånd valgt, hvilken hund de mener vil passe bedst til os brugere. Vi får bare intet at vide, før vi har trænet lidt med dem alle – og de lige har fået set, at det de har valgt nu også passer.

Jeg nåede at træne med tre af hundene – og egentlig var jeg glad for dem alle, men synes nu måske nok at den lille sorte ‘hoppebold’ Mocca var noget helt særligt.

Dagen efter blev vi hevet til side en ad gange for at få at vide, hvilken hund de havde tænkt sig til os…

IMG_9359OG det blev: MOCCA 🙂

Hun er bare skøn!

Så meget anderledes end Chili og så alligevel, så er der visse ting, der minder lidt.

Hun kan også være en rigtig prinsesse – og mene at hun selv bestemmer. Det er så sjovt – altså indimellem… 😉

Hun er dog lidt blidere end Chili, der skal ikke så mange ‘nej’ til, før hun ved, at jeg mener det. Dét havde Chili lidt svært ved indimellem.

Jeg var så bange for, at jeg ikke ville kunne komme til at holde lige så meget af Mocca, som jeg holdt af Chili, men det kan jeg – og det gør jeg.

Chili vil atid have en særlig plads i mit hjerte – og jeg glemmer hende aldrig…

– men Mocca har også fået en særlig plads – og der er plads til dem begge.

IMG_8797          IMG_9624

Vi var fire til TeamTræning, der skulle have hund – og vi havde 14 sjove og hårde dage sammen. Det hele sluttede med en offentlighedstest, hvor vi overfor en censor skulle bevise, at vi havde styr på vores nye servicehunde. Heldigvis for os alle, bestod vi – så vi kunne hver især drage hjem med vores nye bedste venner.

IMG_9618

Faktisk er jeg ikke blot vendt hjem med min nye bedste ven Mocca – jeg har også fået en ny rigtig god ven, Anders, som fik servicehunden Palma.

IMG_9732Det er ikke så tit man møder en person, som man bare falder i hak med fra første møde.
Det skete her.

Det gode er, at Anders og jeg kan dele og hjælpe hinanden med vores nye servicehunde – og da Palma og Mocca faktisk er søstre passer det jo perfekt. Nu kan de ses jævnligt til leg og hygge.

Så denne sommer har budt på to nye særlige venskaber. Hvor er det dejligt og glædeligt!

IMG_9963

Sommerferien er slut og jeg starter på job igen på mandag.

Samtidig lader jeg op til endnu et foredrag sammen med Anni om Handicap og Kærlighed.
Endnu en kæmpe udfordring, som jeg ser frem til, men samtidig også er temmelig nervøs over. Det er første gang, jeg skal holde foredrag, hvor der vil være en masse jeg kender i salen. Det er en større udfordring – men mon ikke det kommer til at gå. 🙂

Har du lyst til at komme og høre os, så er det torsdag d. 15/8-13 kl. 19 på:
Broparken Ældrecenter, Slotherrens Vænge 2, 2610 Rødovre.
Tilmelding med navn og tlf. nr. til: anni@annisimonsen.dk

Tak fordi du har læst med igen – og jeg undskylder den lange sommerferie, men der har været så meget at se til – så tiden er bare ilet afsted. 🙂

IMG_9382

 

Forresten så har tanketrolden.dk fået sin egen FaceBook side. Så hvis du har lyst – så besøg siden – her skriver jeg af og til små updates og fortæller, når der er nyt her på bloggen.

Hav en dejlig dag!

 

 

Tanketroldens FaceBook side

https://tanketrolden.dk/tiden-iler-2/ ‎

https://tanketrolden.dk/den-ubaerlige-…ste-beslutning/

https://tanketrolden.dk/kaerlighed-og-foredrag/

Anni Simonsen

 

 

 

2 thoughts on “Sommer, Sol og Glæde

 1. Hej Christina
  Hvor det glæder mig at se Mocca så glad, jeg er mor til Trine som var hvalpevært for Mocca, og passede hende ind imellem, vi var bare så glade for hende hun var det allerdejligste, mild og god, jeg har tænkt utrolig meget på hende, fordi vi ikke rigtig vidste hvad dette gik ud på, men efter at have set hende så glad sammen med dig ja så er der faldet en sten fra hjertet, da vi så hende på tv forleden var det godt at se, at hun stadig har spillopperne i sig, jeg glæder mig til at se hende igen, hun er jo blevet en rigtig tv star.
  Mange hjertelige hilsner til dig med ønsket om et godt liv sammen med vores dejlige Mocca.
  Inge

  1. Kære Inge
   Tusind tak for din hilsen.
   Og hvor var det hyggeligt at hilse på jer alle i lørdags.
   Jeg lover at passe rigtig godt på Mocca, man kan simpelt hen ikke andet med så dejlig en hund.
   Mange kærlige hilsner
   Christina og vuf fra Mocca.

Kommentér gerne, tak: