Lidt af hvert

Tiden iler … 2

IMG_9229

Så er jeg hjemme igen efter 3 fantastiske dage i en af de smukkeste små byer, jeg har oplevet. Fjellerup Strand. Så fredeligt, roligt og skønt… Jeg har besøgt Anni og Frank før i deres Havhytte – og jeg vender altid hjem med en helt særlig ro. Vidunderligt, særligt og dejligt.

DSC_0916Det bedste af det hele er, at debuten som foredragsholder sammen med Anni gik så godt, som den gjorde.

Jeg var nervøs – virkelig nervøs, men da først jeg begyndte, så pludselig flød det hele bare ud – og jeg tror – eller nej, jeg ved, at det ramte dem, der var mødt op og lyttede til os.

Jeg fik så meget ros og så mange positive ord bagefter, så jeg nærmest kunne flyve afsted – og jeg ville lyve stort, hvis jeg siger, at det ikke betød noget. Det betyder alverden. Det betyder alt. Så KÆMPE tak til alle jer, der deltog.

Endnu større tak til Anni – fordi jeg måtte være med – og fordi du er med til at give mig så meget mere mod. Det er en herlig følelse. Du er skøn!

DSC_0982
Anni, Anton og Nicco

Med denne nye veloverståede udfordring og med endnu en positiv ting i bagagen, iler jeg videre til en ny stor udfordring…

I dag starter jeg til TeamTræning!

TeamTræning er 14 intense træningsdage, hvor jeg skal lære min nye servicehund at kende. Opbygge et nyt særligt venskab.

Jeg glæder mig meget. Nu glæder jeg mig rigtig meget.

foto-2Jeg indrømmer gerne, at jeg havde lidt svært ved det i starten. Det var det sværeste jeg længe har været ude for, da jeg måtte sige farvel til min skønne dejlige bedste ven og servicehund Chili.

Jeg havde brug for tid til at sige farvel og indse, at jeg ikke svigtede Chili ved at sige ‘ja tak’ til en ny servicehund. Det kan lyde skørt, men det var de følelser, jeg kæmpede med.

– men nu er jeg klar!

Det bliver så spændende. Hvilken hund? Hvilken farve? Hvad er navnet? Hvordan er han/hun? Er det en han eller hun? Er det…? Bli’r det …? ? ? ? ? ? Så mange spørgsmål…

– og i øjeblikket er der kun et svar:

Det er en hund med fire ben!

Altid det svar vi får, hvis vi drister os til at være nysgerrige inden TeamTræningen… 🙂

Jeg lover – og jeg tror heller ikke, der er nogen, der er i tvivl – jeg skal nok komme med billeder ligeså snart, jeg ved, hvilken skøn hund jeg får. 🙂

– for et er sikkert:

Det bliver en skøn hund!

foto-1
Min skønne prinsesse Chili

 

 

 

 https://tanketrolden.dk/tiden-iler/

 https://tanketrolden.dk/min-bedste-ven…hund-min-chili/ ‎ 

Anni Simonsen

servicehunde.dk

Kommentér gerne, tak: