Tanker

Foredrag = spænding og nervøsitet!

edit20140416_0300 copy
Fotograf: Keld Christensen

SÅ har jeg gjort det igen!
Eller nu gør jeg det igen!

– sætter mig selv i stævne – og holder mit foredrag: Livet Med Et Handicap, hvor jeg fortæller om, hvordan jeg tackler mit liv med et handicap. F.eks fortæller jeg om ungdommen, arbejde, venskab, famile, kærlighed og sexualitet.

Giver mig selv en af de kæmpe udfordringer, som jeg holder rigtig meget af, frygter sindssygt meget, glæder mig til, får dårlige nerver over osv. osv..

– men jeg gør det, fordi jeg som sagt godt kan lide det. Fordi jeg håber, at jeg kan være med til at ændre opfattelse og syn på handicappede – på tabuer og fordomme omkring handicap, som der desværre findes en del af.

edit_20140416_0312
Fotograf: Keld Christensen

Jeg gør det fordi, jeg håber, at jeg ved at fortælle om mit liv, om mine udfordringer – kan give lidt inspiration til andre, som måske finder livet svært.

Jeg har ikke løsningen eller facitlisten på det perfekte liv – overhovedet ikke.

Jeg tror ikke, at jeg er noget specielt eller særligt, men jeg føler selv at mit liv – det meste af tiden – er værd at leve, er et værdigt liv.

I øvrigt er vi nu alle specielle og særlige – hver og en… 🙂

René og mig.Det er altid ret svært af finde lokaler, hvis jeg selv skal arrangere et foredrag – men denne gang har jeg været så heldig at møde René, som er ejer af Café Palermo.

Jeg mødte René, da jeg skulle leje cafeens lokaler til min fødselsdag. Vi snakkede om en masse ting og på et tidspunkt får jeg fortalt, at jeg holder foredrag, men altid har svært ved at finde lokaler.

Snakken – og senere hen skriverier medfører, at vi pludselig har holdt møde, og jeg har fået lov at holde mit næste foredrag i Café Palermo.

Ikke nok med at jeg har fået lov at bruge lokalerne, René har også hjulpet mig med at få lavet en masse reklame.

Jeg har været hos fotograf. Fået lavet plakater – og der er tilmed en artikel i Rødovre Lokal Nyt.christina_plakat_groen_endelig_02

Det er så vildt – og jeg er meget taknemmelig for det hele.

Rødovre Lokal NytHavde aldrig i mit liv forestillet mig, at jeg skulle være foredragsholder, men tilfældighed efter tilfældighed og modet til at tage imod udfordringerne har gjort, at jeg nu skal holde mit 6. foredrag. Har endnu tre i vente + forespørgelser på yderligere 4… så jeg kan vel godt begynde at kalde mig foredragsholder, ik’?

Jeg er målløs, glad, stolt og som sagt taknemmelig!

Taknemmelig over for dem – eller faktisk er det egentlig Anni Simonsen (min kærlighedscoach fra “De Uperfekte”) – for det er nemlig hende, der har fået mig i gang med alt det her, men jeg er så sandelig også taknemmelig overfor alle jer, der har lyst til at komme og høre mig – nogle af jer endda flere gange. Og for jer – denne gang René og Café Palermo, der gør det muligt for mig at holde mit foredrag.

Cross the line - lånt fra nettetJeg er altid hamrende nervøs, når jeg skal holde foredrag.

– og man skal være nervøs, ellers har man ikke hjertet med og leverer måske et kedeligt foredrag.

Denne gang må jeg nu indrømme, at jeg er en tand mere nervøs.

Al den reklame der er foretaget… Det er så vildt. Jeg vil bare så gerne kunne give alle en god oplevelse, så I ikke føler det tamt og kedeligt…

Der var en, der skrev til mig, at det bedste og eneste jeg kan gøre, er at gøre mit bedste.
Jeg kan ikke leve op til folks forventninger – for jeg kender dem jo af gode grunde ikke, men jeg kan gøre mit bedste…

– og det lover jeg:

Jeg vil gøre mit allerbedste!

edit_20140416_0335
Fotograf: Keld Christensen

Håber vi ses, der er stadig pladser, så skriv eller ring endelig til mig på tlf: 22425148

 

🙂

Anni Simonsen

Kærlighed og foredrag

Når kun det bedste er godt nok

 

Kommentér gerne, tak: